Earth - Nomen Earth

¿QUÈ ÉS NOMEN EARTH?

Nomen Earth és un projecte destinat a tornar a la terra tot el que ens ha donat. És un producte de la terra i per la terra amb el qual ens comprometem a invertir el 100% dels beneficis que generin les seves vendes a finançar accions destinades a lluitar contra el canvi climàtic i a aconseguir un planeta més sostenible.
Un projecte amb el qual hem volgut convidar els nostres consumidors a sumar un gra d’arròs pel planeta ajudant-nos amb propostes d’accions mediambientals i amb el disseny d’un nou paquet d’arròs.
Amb l’arròs Nomen Earth volem anar més enllà del programa de sostenibilitat que apliquem des de fa anys per reduir la nostra petjada de carboni. Per això hem volgut mitigar l’impacte del canvi climàtic creant un producte de tots per a tots i ajudant els que ajuden la natura.

COM HO FEM?

El primer pas va ser crear un comitè de sostenibilitat per a dur a terme l’ambiciós projecte de Nomen Earth.

El segon, crear el web nomenearth.es perquè els usuaris puguin participar en el concurs de disseny del nou paquet d’arròs Nomen Earth. Una iniciativa que té com a recompensa 1.000 € per al disseny que més s’ajusti al projecte i lots de productes per als participants.

Des de la web pots enviar les teves propostes d’accions mediambientals on dirigir els beneficis i informar-te de les accions mediambientals que duem a terme a Nomen Earth.

El resultat del primer any ha estat un èxit. La col·laboració i implicació dels consumidors ha superat totes les nostres expectatives, com demostren les més de 5.000 accions mediambientals proposades i les més de 1.000 creativitats rebudes per al concurs de disseny de l’envàs.

T’animem que participis en aquesta segona edició i ens ajudes participant en el disseny i enviant les teves propostes perquè puguem destinar el 100% dels beneficis de la venda d’aquest arròs a la causa mediambiental més votada.

Des del web anirem anunciant els diners recaptats amb la venda de l’arròs Nomen Earth, juntament amb els supermercats on es pot trobar. I, a més, publicarem l’acció triada per destinar la quantitat recaptada d’entre totes les propostes mediambientals enviades pels usuaris.

Suma un gra d’arròs pel planeta!