Proposta de causes - Nomen Earth

JA TENIM CAUSES FINALISTES!

#TuGranitoDeArrozPorElPlaneta

Aquestes són les sis causes solidàries amb el planeta triades pel nostre Comitè de Sostenibilitat d’entre les més de 6.000 propostes rebudes en el segon certamen de Nomen Earth:

Promoure i divulgar la defensa del Delta de l’Ebre davant el canvi climàtic

Projecte Plantabosques, on els voluntaris fan actuacions de reforestació en zones afectades per diferents causes

Árboles contra el Cambio Climático a Granada, associació de voluntaris que s’encarrega de reforestar amb plantes autòctones

Projecte Rius, on voluntaris s’involucren en la conservació del riu que tenen a prop de casa

Programa de conservació marina de les espècies emblemàtiques del Cap de Creus de Submon

Projecte SOS Anfibios Aragón, que fa basses per a criar en el medi natural a diferents tipus d’amfibis molt amenaçats

Les causes finalistes s’han escollit d’acord amb els criteris següents:

Nombre de vots obtinguts. Viabilitat de les causes per executar un projecte de recuperació que tingui un impacte positiu real. Necessitats geogràfiques i possibilitats d’abast social.

Aquests sis causes solidàries passen a una segona fase de votacions que iniciem avui, 10 de juny, i que durarà fins al 31 de maig del 2022. La causa que obtingui el major nombre de vots en aquesta fase serà la causa solidària guanyadora del 100% dels beneficis obtinguts per la venda del producte Nomen Earth 2021.

En cas d’empat, serà el Comitè de Sostenibilitat de Nomen Earth qui adopti la decisió final, sense possibilitat d’apel·lació posterior.

Dit això, us animem a votar per la causa que creieu més urgent i que requereixi ajuda imminent. Participar-hi té premi! Cada quinze dies, l’equip de Nomen Earth sortejarà un lot de productes Nomen.

SORT!