Participa-hi - Nomen Earth

TENIM GUANYADOR!

CONCURS DISSENY NOMEN EARTH 2021

Us presentem el disseny guanyador del segon certamen de concurs de disseny de l’envàs de Nomen Earth. Felicitats, ALSACIA PLAZ, a teva proposta ha estat la més votada d’entre els sis finalistes i, per tant, el premi de 1.000 € és teu.

Aquest disseny serà la base de la imatge final del nou envàs de Nomen Earth 2021, que estarà en el punt de venda des de mitjan setembre fins al juny de l’any vinent.

El nostre equip de dissenyadors s’ha posat en marxa per adaptar el disseny guanyador a les especificitats tècniques de l’envàs. Més endavant us mostrarem la imatge final del producte perquè el pugueu identificar fàcilment en el lineal del vostre punt de venda habitual.

Recordem que el 100% dels beneficis de les vendes d’aquest producte seran destinades al finançament de la causa mediambiental triada popularment a través del concurs de propostes de causes.

Moltes gràcies, un cop més, per les vostres propostes, participació i talent, que ha fet que l’equip de Nomen Earth mantingui la il·lusió en un projecte que té com a objectiu retornar a la terra tot el que ens ha donat.

GRÀCIES!

#TuGranitoDeArrozPorElPlaneta