JA TENIM FINALISTES!

AQUESTS SÓN ELS SIS DISSENYS FINALISTES DE L’EDICIÓ 2021 DEL CONCURS DE DISSENY DE L’ENVÀS DEL PRODUCTE NOMEN EARTH.

L’objectiu del concurs és escollir el disseny del frontal de l’envàs 2021 de l’arròs Nomen Earth, producte creat per Nomen Foods i que s’inspira en la preservació de l’entorn perquè les generacions futures puguin gaudir dels recursos naturals que ofereix el planeta.
Obrim la votació en línia perquè en trieu el disseny guanyador. El guanyador del concurs obtindrà un premi en metàl·lic de mil euros (1.000 EUR).
Tots els participants entraran en el sorteig setmanal d’un lot de productes Nomen. Teniu temps de votar fins a les 23.59 hores del 31 de maig.
JOVES FUTURS TALENTS

L’equip de Nomen Earth vol agrair l’esforç de tots els participants de l’edició 2021 del concurs de disseny de Nomen Earth, així com la contribució del vostre granet d’arròs per preservar el planeta.

Volem fer una menció especial als participants més joves, els nostres futurs talents i guardians del planeta Terra. Ens satisfà comprovar el vostre compromís i sensibilitat amb les causes i projectes mediambientals.

A continuació, us presentem els dissenys dels participants més joves perquè gaudiu del seu GRAN talent. Sens dubte, el futur del nostre planeta està en bones mans.

#TuGranitoDeArrozPorElPlaneta