Edicions anteriors - Nomen Earth

EDICIONS ANTERIORS

Primera edició de Nomen Earth (2019-2020)

La iniciativa Nomen Earth va néixer el 2019 amb la pretensió d’unir esforços a favor del medi ambient, de crear un producte de tots per a tots, invertint el 100% dels beneficis de les vendes generades a finançar accions a favor del medi ambient.

Com ho vam fer?
Comitè de Sostenibilitat

Per dur a terme aquest ambiciós projecte, el primer pas va ser crear un comitè de sostenibilitat, liderat pel prestigiós naturalista Jose Luis Gallego.

Concurs de packaging:
més de 1.000 dissenys rebuts

El segon, organitzar un concurs d’idees per al packaging de Nomen Earth a través del web nomenearth.es, perquè tothom pogués enviar-hi els seus dissenys i proposar accions mediambientals on dirigir els beneficis. Una iniciativa que tenia com a recompensa 1.000 € per al millor disseny i lots de productes per als participants.

DISSENY GUANYADOR: Noelia Medina Sánchez
Accions mediambientals: més de 5.000 propostes

Entre les més de 5.000 accions mediambientals proposades pels usuaris el comitè de sostenibilitat en va seleccionar 8 per sotmetre-les a votació popular a través del web.

El 100% dels beneficis, per a la recuperació del Mar Menor

Un cop tancat el procés de votació, els consumidors van decidir que els beneficis de la gamma Nomen Earth s’havien de destinar a la recuperació de la biodiversitat i ecosistemes del Mar Menor.

25.000 € recaptats

Els 25.000 € recaptats amb la venda de l’arròs Nomen Earth es destinaran a un dels dos projectes prioritaris de l’associació de naturalistes ANSE al Mar Menor: la recuperació de la biodiversitat aquàtica a les salines de Marchamalo o el tractament de les aigües amb elevat contingut en nitrats d’origen agrícola que arriben a la llacuna, mitjançant un filtre verd.