Comitè de Sostenibilitat

Amb l’objectiu d’ajudar el planeta davant la crisi climàtica, hem creat un comitè de sostenibilitat, liderat pel prestigiós periodista i assessor ambiental Jose Luis Gallego.

Aquest comitè, format per especialistes en ecologia, producte i disseny de Nomen Foods, ha estat l’encarregat de desenvolupar el projecte Nomen Earth i de potenciar les accions a favor del medi ambient que duem a terme des de fa anys per reduir l’impacte que té la nostra activitat en l’entorn.

Col·laborar-hi per ajudar la natura

“Sempre he pensat que ajudar la natura és una de les tasques més nobles a què es pot dedicar l’ésser humà: perquè tots en depenem i perquè ens hi devem més que a res.”

Jose Luis Gallego, divulgador ambiental i assessor en sostenibilitat

Periodista ambiental i escriptor, assessor en comunicació i responsabilitat ambiental corporativa i col·laborador habitual de premsa, ràdio i televisió en temes de natura i medi ambient.

Jose Luis Gallego

Acèrrim defensor de la natura, aquest periodista ambiental, divulgador i assessor en sostenibilitat és enginyer de Montes de Honor per la Universitat Politècnica de Madrid, a més d’haver rebut nombrosos premis nacionals i internacionals per la seva llarga trajectòria en defensa el medi ambient.

Ha publicat 30 llibres sobre medi ambient i desenvolupament sostenible.

Amb una trajectòria de més de 25 anys a la ràdio (Cadena SER, RNE i Punto Radio) actualment col·labora en el programa Julia en la Onda que presenta i dirigeix ​​Julia Otero a les tardes d’Onda Cero.

Columnista d’opinió d’El País i El Periódico, escriu setmanalment per a La Vanguardia i eldiario.es.

Director i presentador de documentals i sèries de televisió, ha publicat articles i reportatges de natura a les principals revistes, com ara Integral, National Geographic, Ronda Iberia o Muy Interesante.

Expert conferenciant a tot Espanya, participa en cursos universitaris i desenvolupa una important tasca com a assessor en sostenibilitat per a empreses i promotor de l’economia circular en escoles de negocis.

Accions mediambientals

A NOMEN volem tornar a la terra tot el que ens ha donat.